Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnost Quickfit s r. o., IČO: 25040898, DIČ: CZ25040898, se sídlem Teplice, U Červeného kostela 37/44, PSČ 415 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 14279 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek

 

 

  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ekzémy - 2.část
29.06.2020 Eko drogerie
Ekzémy - 2.část
V předchozím článku jsme se zabývali vlivem produktů, ve kterých pereme naše prádlo na náš organismus. Ale je nutno dodat, že nejen prací prostředky n... číst celé
Trpíte ekzémy, vyrážkami nebo svěděním pokožky? Víme jak na to! 1. část
24.02.2020 Eko drogerie
Trpíte ekzémy, vyrážkami nebo svěděním pokožky? Víme jak na to! 1. část
Naše tělo nám dává nespočet signálů, že je něco v nepořádku. Je na nás, jak se k tomu postavíme. Farmaceutický průmysl často řeší jen projevy našich n... číst celé
Předvánoční hýčkání
Předvánoční hýčkání
Kdy jindy je zapotřebí více hýčkání než před velkým stresem a shonem. Proč si na sebe právě v tomto předčasí neudělat čas jen na sebe... číst celé
Vánoční úklid
18.11.2019 Eko drogerie
Vánoční úklid
Dejte svému domovu péči, kterou vám jistě, zejména v předvánočním shonu, vrátí v podobě voňavého a útulného domova. Každý se potřebuje uvolnit a chvíl... číst celé
Kde nás najdete

U Červeného kostela 33/47

Teplice, 415 01

Kontakty
Zákaznická podpora Lahůdky.eu
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz